Close

STAP 1
STAP 1
Let’s get to know eachother

De eerste stap is de belangrijkste. In deze fase is het belangrijk om even kennis te kunnen maken met elkaar. Om wederzijds vertrouwen op te bouwen wat alleen maar stimulerend kan werken voor de samenwerking, maar ook om in persoon de behoeften, doelen en verwachtingen te bespreken over wat u graag zou willen terugzien in het animatiefilmpje en samen even te brainstormen naar ideeën om de uiteindelijke visie te proberen te schetsen.

Image is not available
STAP 2
STAP 2
Let’s have a chat : Discovery Sessie

Wanneer u tot de juiste beslissing bent gekomen om samen met ons in zee te gaan 🙂 gaan we over tot de volgende stap, de beruchte ‘Discovery Session’. Hier kijken we dieper naar uw wensen. Maar vanuit een geheel ander perspectief dan u gewend bent. Bij Crayons and Graphics, zijn we bewust dat het niet alleen ons klant is die centraal staat, maar eigenlijk de klant van onze klant. Wie is die doelgroep, we bekijken de ; geografische, demografische, psychografische en gedrag segementen van uw doelgroep om hierop zo goed mogelijk de animatie te ontwerpen. Om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen is het van uiterst belang “to speak the right language”.

STAP 3
STAP 3
Let’s Design : Script & Storyboard

Tijdens het scriptschrijfproces nemen we alle informatie die we tijdens de eerste kennismaking hebben opgedaan en maken we er een aantrekkelijk script van. Zodra het script is geschreven, sturen we u een kopie voor eventuele aanpassingen en opmerkingen. Het script wordt vervolgens herzien totdat het precies is wat u zoekt. En na goedkeuring van het script gaan we verder met het ontwerp van de storyboard waarop de animatie straks zal worden gebaseerd.

STAP 4
STAP 4
Let’s Get Creative : Animatie productie

Dit is het deel van het proces waar de echte magie gebeurt en waar we u visie tot realiteit creëren. We nemen het voltooide script en nemen een professionele voice-over op. Vervolgens animeren we de illustraties live en digitaal, mengen we ze samen met de voice-over en voegen vervolgens (naargelang het door u gekozen pakket) extra animaties, visual en audio effects en muziek toe om uw video te verrijken en om uw boodschap succesvol over te brengen.

STAP 5
STAP 5
Let’s make you a rockstar! Presentatie-time

Het laatste deel van het proces is het afleveren van je video. Zodra uw video is voltooid volgens je normen, sturen we je deze in verschillende formaten en helpen we je met het uploaden. We kunnen ook advies geven over optimalisatietechnieken en sociale media. Hier bij Crayons & Graphics geloven we dat u na het bekijken van de resultaten van uw animatie filmpje, zeker bij ons terugkomt met een verzoek om een andere video.

Slider