Close
BRONZE PACKAGE
Dit pakket bestaat uit de ‘entry level’ kenmerken. In deze whiteboard animatie pakket worden mooie illustraties (greyscale) getekend op een statisch wit achtergrond. Simpel en eenvoudig is af en toe ook juist de perfecte manier om een boodschap krachtig en duidelijk weer te geven… m.a.w less is (sometimes) more.
SILVER PACKAGE
Dit pakket neemt ‘white’board animatie tot een andere hoogte. Het stereotype plaatje, het iconische witte achtergrond, kan in dit pakket vervangen worden met een compleet ander (statisch) achtergrond. Dit in combinatie met professionele transities en passende sound effects, brengt dit allemaal het plaatje erg meer dynamiek.
GOLD PACKAGE
In dit pakket, we will be turning it up a notch! Vanaf hier wordt het statische achtergrond omgeruild met een dynamisch achtergrond, wat uiteraard zorgt voor een fantastische kijkbeleving. In combinatie met extra visual effects door sommige illustraties te laten bewegen, zorgt dit voor een super gaaf animatie filmpje.
PLATINUM PACKAGE
In dit pakket is the sky literally the limit! Hier wordt eerst de ‘white’board animatie gemaakt met uitermate een scherp oog voor detail. Daarna wordt de gehele animatie in een cinematic dynamic frame geplaatst, met awesome visual en audio effects, voor de ultieme ‘Universal Pictures’ viewer experience! Met als extra een complimentary animated logo on the house (t.w.v 789,-)!
previous arrow
next arrow
Slider